کفسابی در شیراز و انجام ساب سنگ درشیراز 09179097429

کفسابی یا کاشی سابی به لایه برداری از روی سنگ یا موزاییک گفته می شود اگر سنگ شما به هر دلیلی کثیف شده باشد یا مواد اسیدی مانند مایع من یا جوهر نمک روی سنگ ریخته باشد بایستی لایه ای از روی سنگ برداشته شود تا سنگ مانند روز اول شود .

تذکر: گاها مشاهده می شود که سنگ را با مواد اسیدی شستشو می دهند توجه داشته باشید که هر ماده اسیدی باعث زبر شدن سنگ و کثیفی هر چه بیشتر آن می شود. سنگ را فقط بایستی با آب و تی نخی شستشو داد.
کاشی سابی باعث براقیت فوق العاده سنگ می شود و سنگ مانند روز اول و چه بسا بهتر از روز اول می شود(به دلیل از بین رفتن ناخنک سنگ و بتونه کاری درزها)

قیمت کفسابی در شیراز:

قیمت کفسابی بر اساس متر مربع محاسبه می شود بسته به نوع کفسابی (فرچه ساب یا ساب لایه بردارایتالیایی) می تواند قیمت متفاوتی داشته باشد.
کار در متراژ پایین قیمت به صورت کلی گفته می شود و متری نیست.
کار با برق سه فاز به علت سرعت کار دارای تخفیف می باشد.

قیمت برس زنی در شیراز از متری چهل هزار تومن و قیمت ساب خوب و حرفه ای از متری ۱۷۰ هزار تومن شروع می شود

ویژگیهای کفساب خوب در شیراز:

کفساب خوب قیمت تمام شده را اول کار یا طی تماس تلفنی با شما تمام میکند.
با تجربه است و با آرامش به سوالات شما به صورت کامل جواب می دهد.
هر دو دستگاه کفسابی تک فاز و سه فاز را دارد و بنا به شرایط می تواند با هر دستگاهی کار کند.
تمام مناطق شهر را می شناسد زیرا در تمام مناطق کار کرده است.
فن بیان خوبی دارد و مسلط به مذاکره است.

کفسابی ایتالیایی در شیراز:

کفسابی ایتالیایی نوعی از کفسابی است که باعث براقیت فوق العاده سنگ می شود دارای چند مرحله است که برای سنگی که قبلا ساب نخورده دارای ۸ مرحله به شرح زیر است:
مراحل کفسابی در شیراز:
۱ در مرحله اول با لقمه ۴۶ ناخنک سنگ را از بین می بریم
۲ در مرحله دوم با لقمه ۸۰ خطو خش سنگ را ازبین می بریم
۳ در این مرحله تمام سطح سنگ یا موزاییک را زیر بتونه سیمان سفید و چسب بتن می بریم و یک روز صبر میکنیم تا بتونه کامل سفت شود.
۴ در این مرحله با لقمه ۲۰۰ سطح بتونه شده را ساب میزنیم
۵ در این مرحله با لقمه لاکی امیرخانی ساب می زنیم که شروع براقیت است
۶ در این مرحله با لقمه ۸۰۰ ساب می زنیم
۷ در این مرحله با لقمه ۱۲۰۰ ساب میزنیم براقیت در این مرحله مشهود است
۸ در این مرحله ساب اسید یا همان لقمه ایتالیایی را میزنیم که باعث براقیت فوق العاده سنگ می شود.

پیام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.