فروش لقمه کفسابی به همراه آموزش سنگ سابی09102700142(مرکز پخش)

لقمه کفسابی سنگ  جز مهم فرآیند کفسابی است .هیچ استاد کاری بدون لقمه سنگ سابی نمی تواند کاری انجام دهد. لقمه ساب سنگ زیر دستگاه سنگ سابی و روی صفحه دستگاه قرار می گیرد و با روشن شدن دستگاه عمل سابیدن سنگ را انجام می دهد.

ما مرکز پخش لوازم کفسابی به آدرس زیر هستیم:

تهران نسیم شهر بلوار کشاورز ۲۰ متری نبوت روبروی پارک پرستو جنب کافی نت ستاره

با هماهنگی با همین شماره می توانید به صورت حضوری به آدرس ما مراجعه و خرید خود را انجام دهید.

همچنین اگر قسمت کوچکی از سنگ  در حدود (یک یا حداکثر سه وجب) منزل یا هر جایی آسیب دیده باشد می توانید با تهیه این لقمه ها خودتان عمل ساب سنگ را انجام دهید .

اگر می خواهید این کارها را خودتان با دست انجام دهید کافی روی سنگ کمی آب بریزید و مثل سمباده مرحله به مرحله لقمه را روی سنگ بسابید.

لقمه های سنگ سابی از زبر شروع می شود به دلیل اینکه لقمه زبر لایه عمیق تری از سنگ بر می داردو ناخنک ها و ناهمواریها را از بین می برد.

لقمه زبر سنگ سابی دو نوع است :

لقمه زبر ۳۶ که لایه عمیق تری برمی دارد و خط و خش های عمیق تری روی سنگ می اندازد برای تقریبا همه سنگها کاربرد دارد

لقمه زبر ۴۶ که یک درجه درجه زبرتر پایین تری دارد و برای سنگهای تراورتن و دهبید که نرم تر هستن کاربرد دارد

لقمه زبر ۳۶ که دقیقه زیر صفحه سنگ سابی گذاشته شده و با برعکس کردن صفحه روی زمین و گذاشتن دستگاه روی آن عمل ساب سنگ انجام می شود .

لقمه های دیگر هم اینچنین زیر دستگاه گذاشته می شوند.

همانطور که فهمیدین کار اصلی را لقمه انجام می دهد و تفاوتی نمی کند که دستگاه ایتالیایی این لقمه را بسابد یا ایرانی یا چینی تنها تفاوت در سرعت انجام کار است .

پس گول تبلیغات را نخورید!

فروش لقمه زبر سنگ سابی از لقمه ۳۶ تا ۲۲۰:

 پس از لقمه ۳۶ لقمه ۶۰ و ۱۲۰ و ۲۲۰ دقیقا به همین شکل زیر دستگاه سنگ سابی گذاشته می شوند تا زبری سنگ را کاملا از بین ببرند

بعد از مرحله سابزنی با لقمه ۲۲۰ نباید هیچ خط و خشی روی سنگ باقی مانده باشد (البته در این مرحله سنگ کاملا مات است)

بعد از اتمام این مراحل لقمه لاکی امیر خانی را شروع می کنیم که اولین لقمه اسیدی و شروع براقیت سنگ می باشد این لقمه تفاوت ظاهری با لقمه های قبلی دارد

و به صورت حلقه ای می باشد این حلقه را با تیشه به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و سه تای آن را زیر دستگاه می گذاریم

فروش لقمه لاکی امیرخانی جهت سنگ سابی:

سپس لقمه ۸۰۰ را شروع میکنیم که یکی از لقمه های ۸۰۰ را در تصویر زیر مشاهده میکنید این لقمه را به همراه دو لقمه همسان خودش زیر دستگاه می گذاریم
همین کار را برای لقمه ۱۲۰۰ هم انجام می دهیم.

فروش لقمه ایتالیایی جهت براقیت سنگ:

 در پایان لقمه ایتالیایی را زیر دستگاه می گذاریم درون منبع آب دستگاه مقدار کمی ریکا می ریزیم تا در نهایت کار براق تر شود لقمه ایتالیایی باید آهسته زده بشود و یا اگر آهسته نمی زنید چند بار روی سنگ را با لقمه ایتالیایی بسابید تا کاملا براق بشود

نظرات 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *